BH TK1 Quinexia   "Äxä"

S 29.4.2017 / Hollanti

KNPV -linjainen x-hollanninpaimenkoira.        

  KNPV

5.6.2019 Raisio: BH Hyväksytty

14.9.2019  Salo :  TOKO 181p / ykköstulos

28.9.2019 Loimaa:  TOKO 180p / ykköstulos ja KP

5.10. Kaarina TOKO Varsinais-Suomen  piirinmestaruuskoe 176 p./ ykköstulos = TK1

 

Äxä on yhteistyöpentu kennel Kare-Saran kanssa. Äxä on KNPV-linjainen hollanninpaimenkoira ja se on syntynyt Hollannissa. Tuotu Suomeen kesällä 2017.

FCI-rekisterin ulkopuolella olevana Äxän tulevaisuus on vielä avoin. Sen kanssa harrastellaan pelto- ja metsäjälkeä sekä tottelevaisuutta.   Työskentelyssään se on aktiivinen ja nenäorientoitunut ja sillä on hyvä ruokahalu. Äxä on ihmis- ja koirasosiaalinen kekseliäs ja uppiniskainen koira, joka asettaa sopivasti haasteita ihan jokaiselle päivälle. Äxä on viettirakenteeltaan puolustuspainotteinen, jolla on riittävästi saalisviettiä. Se on erittäin aktiivinen, taistelutahtoinen, alusta- ja laukausvarma.  

 

 

Äxän vanhemmat / Äxä´s parents

 

Äxä on yhteistyöpentu kennel Kare-Saran kanssa. Äxä on X-linjainen hollanninpaimenkoira ja se on syntynyt Hollannissa. Tuotu Suomeen kesällä 2017.

FCI-rekisterin ulkopuolella olevana Äxän tulevaisuus on vielä avoin. Sen kanssa harrastellaan pelto- ja metsäjälkeä.   Työskentelyssään se on nenäorientoitunut ja se on ahne. Äxä on ihmis- ja koirasosiaalinen kekseliäs ja uppiniskainen koira, joka asettaa sopivasti haasteita ihan jokaiselle päivälle. Äxä on viettirakenteeltaan puolustuspaintteinen, jolla on riittävästi saalisviettiä. Se on erittäin taistelutahtoinen, alusta- ja laukausvarma.